Nederland telt ongeveer 2 miljoen bedrijven. Ondernemers die net als jij vol passie gestart zijn om te doen wat zij leuk vinden. Een leuke baan, fijne klanten om te helpen én tijd en ruimte om te genieten van het leven. Precies waar jij voor bent gaan ondernemen, toch!

Maar zeg eens eerlijk: ervaar jij die (financiële) vrijheid ook?

Ruimte om te genieten

Laat ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Margon Slikker en na een studie accountancy werk ik werk al jaren met zzp’ers en mkb’ers uit verschillende branches. Toen mijn kinderen geboren werden, veranderden mijn wensen voor het leven. Ik wilde meer vrijheid: ruimte om te genieten van mijn gezin én van mijn werk. Die wens zorgde ervoor dat ik uiteindelijk Nova ZZP Administratie & Winstadvies opstartte.
NovaZZP - financiële administratie voor ZZP'ers
“Je krijgt bij mij de aandacht die je bij een gewone boekhouder of een administratiekantoor niet krijgt.”

Structuur

Door een goede structuur in mijn financiën ervaar ik de vrijheid waar ik naar zocht. Ik geniet enorm van de kleine dingen in het leven: even bij de voetbalwedstrijd van mijn zoon kunnen kijken, samen onze moestuin laten groeien of gewoon lekker een rondje op de racefiets als ik daar zin in heb. Zonder gedachte dat ik eigenlijk moet werken om genoeg geld binnen te krijgen.

“Veel ondernemers zijn gestart met een bedrijf om (financiële) vrijheid te hebben, maar ervaren dat op dit moment niet.”

Onrust in je hoofd

Waarschijnlijk herken jij het wel: je weet niet goed hoeveel belasting je aan het eind van het jaar moet betalen. Of er genoeg ruimte is voor een investering. Hoe je jezelf eigenlijk een vast salaris per maand kan toekennen. En kan bouwen aan een buffer voor als het even niet lekker loopt. Administratie is iets dat er toch ‘even’ tussendoor moet. En niet voor iedereen is het even duidelijk hoe ze ervoor staan.

Boekhouden moet simpel zijn

Je kan als ondernemer genieten van de leuke dingen in het leven en het ondernemerschap, doordat jouw financiën op orde zijn. Ik geloof dat boekhouden simpel moet zijn voor ondernemers. Geen uren naar die lastige cijfers in je boekhouding staren en dan nog niet snappen hoe je ervoor staat. Maar een helder overzicht dat aansluit op jouw financiële doelen. En gewoon met een enkele blik op je bankrekening kunnen zien hoe jij ervoor staat. De Profit First Methode biedt dat. En daarom werk ik daar graag mee.

Uiteindelijk gaat ondernemen om geld

Samen met jou werk ik aan een duidelijk plan om je doelen te behalen. We brengen structuur in je financiën, waardoor jij het overzicht krijgt en precies weet wat je kunt uitgeven of niet. Daardoor kun jij ondernemen zoals je ooit van droomde: je klanten helpen met jouw expertise, genieten van je gezin en het leven, rust in je hoofd, genoeg winst en geen stress over financiën.

Kunnen doen wat je leuk vindt begint bij je financiële fundament!