Vacature: financieel administratief medewerker 16 uur

Stel je voor dat je kunt werken op een kantoor waar je echt jezelf kunt zijn. Een fijne plek waar je lekker zelfstandig kan werken, waar écht aandacht voor de klant is en waar jij met je nieuwe collega’s ook gewoon gezellig een kop koffie kan drinken. Geen stoffig boekhoudbedrijf, maar een fris en modern kantoor. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

Financieel administratief medewerker, 16 uur

Stel je voor dat je kunt werken op een kantoor waar je echt jezelf kunt zijn. Een fijne plek waar je lekker zelfstandig kan werken, waar écht aandacht voor de klant is en waar jij met je nieuwe collega’s ook gewoon gezellig een kop koffie kan drinken. Geen stoffig boekhoudbedrijf, maar een fris en modern kantoor. Klinkt dat goed? Lees dan snel verder.

Leuk kennis te maken

Administratie is voor veel ondernemers iets dat er “even” bijkomt. En financieel is het niet voor iedereen even duidelijk hoe ze ervoor staan. Precies daarom begon ik, Margon Slikker-Wester, drie jaar geleden Nova Winstadvies. Met de gedachte dat boekhouden simpel gemaakt moet worden voor zzp’ers en mkb’ers. Geen lastig te vertalen cijfertjes uit een boekhoudprogramma en stress om geldzaken. Maar een helder overzicht en het gevoel van financiële vrijheid.

Nova Winstadvies helpt ondernemers met hun administratie en coacht hen om hun financiële doelen te bereiken. Het bedrijf groeit hard en daarom zoek ik jou! Iemand die kan helpen met allerlei administratieve taken.

Zo ziet jouw dag eruit als administratief medewerker

Als financieel administratief medewerker ben jij de steun en toeverlaat van Nova Winstadvies. Je pakt zaken op die er op dat moment te doen zijn, zodat wij samen ondernemers kunnen helpen bij hun financiën.

 • Je verwerkt administraties van klanten. Daarbij werk je wekelijks hun boekhouding bij en verstuur je bijvoorbeeld facturen voor hen.
 • Je helpt mij bij de voorbereiding van adviesgesprekken en de omzetbelasting. Je zet hiervoor de juiste cijfers op een rijtje, kijkt wat de ondernemer heeft ontvangen, uitgegeven, hoeveel salaris er is opgenomen, wat er aan belasting is betaald, etc.
 • Je houdt bij van welke ondernemers we welke stukken al binnen hebben en neemt contact op met hen op als we nog iets missen.
 • En pakt allerlei andere leuke klussen op die voorbij komen.

Dit kun je verwachten

Tot nu toe werken we bij  Nova Winstadvies met z’n tweetjes en kunnen jouw hulp goed gebruiken. Doordat je ons ondersteunt, kunnen we samen klanten nog beter helpen. Maar we helpen jou ook graag. Heb jij hulp nodig omdat er aan het eind van de dag iets af moet, dan steken we met z’n allen de schouders eronder!

Jouw nieuwe werkplek staat in Tuitjenhorn. Je treft hier geen ouderwets boekhoudkantoor, geen uurtje, factuurtje, maar samen geven we echt aandacht aan elke klant. Hier kun je trouwens ook gewoon zeggen wat je vindt. En hoewel jouw taken veelal uitvoerend zijn, sta ik zeker open voor nieuwe ideeën. Dus roep gerust! Uiteraard is er ook ruimte om het gewoon eens gezellig over het weekend te hebben.

Dit krijg je

 • Een baan voor 16 uur per week;
 • Een salaris tussen de €2.200 en €2.600 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek en ervaring;
 • Een goede reiskostenvergoeding;
 • En heb je een opleiding gezien die je graag volgt, dan kunnen we daar zeker over praten;
 • In eerste instantie krijg je een jaarcontract. Zijn we beide tevreden, dan zet ik dat daarna graag voor je om naar een vast contract.

Dit breng jij mee

Ben je een ondernemend type, een echte doener en heb je een instelling van ‘kom maar op!’? Laten we dan snel kennis maken.

 • Jij zíet het werk en pakt dit zelfstandig op;
 • Jij zorgt voor de structuur in cijfers en zet dingen op een rijtje, zodat ik de analyse kan maken;
 • Je bent zelfverzekerd in wat je doet, bent klantvriendelijk en doet graag het stapje extra voor de klant;
 • Bovendien ben je lekker nuchter: het typisch Noord-Hollandse ‘doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg’;
 • En je hebt een opleiding richting administratie en/of minimaal 2 jaar werkervaring in het vak.

Solliciteer nu!

Denk jij: kom maar op met die leuke baan? Stuur dan je cv met een korte mail naar Margon via margon@novawinstadvies.nl. Of pak gewoon de telefoon en bel 06-11 2924 00 om jezelf voor te stellen. Ik maak daarna graag kennis met je tijdens een kop koffie.