Winstadviseur / assistent-accountant 24 – 32 uur

✔ Werken aan complexe administraties;

✔ Een gezellig, modern kantoor waar jij jezelf kunt zijn;

✔ De kans om te werken met de Profit First methode.

Stel je eens voor dat je kunt werken op een kantoor waar je echt jezelf kunt zijn. Een fijne plek in Tuitjenhorn waar je lekker zelfstandig kan werken, waar écht aandacht voor de klant is en waar jij met je nieuwe collega’s Anneloes en Margon vol plezier samenwerkt. Lees dan snel verder, want wie weet is deze baan als Winstadviseur / Assistent-accountant wel iets voor jou!

Winstadviseur/assistent-accountant 24 -32 uur

✔ Werken aan complexe administraties;

✔ Een gezellig, modern kantoor waar jij jezelf kunt zijn;

✔ De kans om te werken met de Profit First methode.

Stel je eens voor dat je kunt werken op een kantoor waar je echt jezelf kunt zijn. Een fijne plek in Tuitjenhorn waar je lekker zelfstandig kan werken, waar écht aandacht voor de klant is en waar jij met je nieuwe collega’s Anneloes en Margon vol plezier samenwerkt. Lees dan snel verder, want wie weet is deze baan als Winstadviseur / Assistent-accountant wel iets voor jou!

Leuk kennis te maken

Administratie is voor veel ondernemers iets wat er “even” bijkomt. En financieel is het niet voor iedereen even duidelijk hoe ze ervoor staan. Precies daarom begon ik, Margon Slikker-Wester, drie jaar geleden Nova Winstadvies. Met de gedachte dat boekhouden simpel gemaakt moet worden voor zzp’ers en mkb’ers. Geen lastig te vertalen cijfertjes uit een boekhoudprogramma en stress om geldzaken. Maar een helder overzicht en het gevoel van financiële vrijheid.

Nova Winstadvies helpt ondernemers met hun administratie en coacht hen om hun financiële doelen te bereiken. Dat doen we onder andere met de Profit First methode. Het bedrijf groeit hard en daarom zoek ik jou! Een winstadviseur die mij kan helpen onze klanten nog beter grip te geven op hun financiën.

Zo ziet je dag eruit als winstadviseur / assistent- accountant

Hoewel we geen accountantskantoor zijn, kun je deze baan goed vergelijken met de functie van assistent-accountant. Dat wil zeker niet zeggen dat je een assistent bent. Je staat naast mij om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • Verwerken van administraties
  Je verwerkt administraties van klanten. Daarbij werk je wekelijks hun boekhouding bij en verstuur je bijvoorbeeld facturen voor hen.
 • Opstellen van maandelijkse rapportages
  Je geeft klanten via deze rapportages inzicht in hoe ze er voorstaan ten opzichte van de begroting, geeft een voorspelling van liquiditeiten en kijkt of de bedachte plannen voor de Profit first methode aansluiten op de huidige inkomsten.
 • Je stelt jaarrekeningen op en doet de voorbereiding hiervan
  Als dit goed gaat, krijg je het vertrouwen om zelf in gesprek te gaan met onze klanten. Want ik snap dat je dat ook hartstikke leuk vindt.
 • Aangiften belastingen
  Omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting: je mag je overal in verdiepen.
 • Controleren administratie
  Sommige van onze klanten doen zelf hun administratie. Voordat we deze verwerken in de belastingaangiften controleer je deze. Soms kunnen we lachen om de gekke dingen die we hierin tegenkomen. Met jouw nauwkeurige blik haal je de fouten eruit.
 • Meedenken bij ingewikkelde situaties
  Ik zoek in jou ook een sparringpartner. Iemand waar ik complexe vraagstukken tegenaan kan houden en waarin we samen tot oplossingen komen. Welk boekhoudprogramma past het beste bij een klant, of hoe gaan we om met een klant die een achterstand in belastingbetalingen heeft, bijvoorbeeld.

Dit kun je verwachten

Geen stoffig, ouderwets boekhoudbedrijf, geen uurtje factuurtje, maar een gezellig en modern kantoor. Dat is wat je hier gaat vinden. Een plek waar nieuwe ideeën gewaardeerd worden en je niet hoeft te vragen of je een dag mag ruilen. Mededelen is genoeg. En uiteraard is er ook gewoon ruimte om het gezellig over het weekend te hebben en in de pauze samen een rondje te wandelen. Klinkt fijn toch!

Dit krijg je

 • Een baan voor 24 uur per week. Die uren mag je verdelen over 3 of meer dagen.
 • Wil je liever 32 uur werken, dan is dat zeker bespreekbaar.
 • Een salaris tussen de €3.000 en €4.250 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een eigen werkplek op ons fijne kantoor in Tuitjenhorn; wil je een dag thuiswerken, dan is dat geen probleem.
 • Een goede reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt de mogelijkheid om een Profit First opleiding te volgen.
 • In eerste instantie krijg je een jaarcontract. Zijn we beide tevreden, dan zet ik dat daarna graag voor je om naar een vast contract.

Dit breng jij mee

Werk je nauwkeurig en serieus, en ben je lekker spontaan en actief? Laten we dan snel kennis maken.

  • Het liefst heb jij ervaring in de boekhoudkunde. Dat hoeft niet perse vier jaar of meer te zijn. Leergierigheid en enthousiasme vinden we belangrijker dan langdurige werkervaring.
  • Je bent van de regeltjes en vindt het leuk om je daarin te verdiepen.
  • Als sparringpartner kun je goed inschatten hoe het binnen bedrijven gaat.
  • Jij wordt enthousiast als je nieuwe dingen mag uitzoeken, zoals handigheidjes om te automatiseren.
  • ‘We doen het omdat we het altijd zo doen’, staat niet in jouw woordenboek.
  • Je ziet fouten en bent nauwkeurig.
  • Bovendien ben je lekker nuchter: het typisch Noord-Hollandse ‘doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg’.

Solliciteer nu!

Denk jij: kom maar op met die leuke baan als winstadviseur / assistent-accountant in een gezellig team? Stuur dan je cv met een korte mail naar Margon via info@novawinstadvies.nl. Of pak gewoon de telefoon en bel 06-11292400 om jezelf voor te stellen. Ik maak daarna graag kennis met je tijdens een kop koffie.